tisdag 17 maj 2011

Sjuk.....Följare.... Ev.tävling på gång......

I dag ligger jag nerbäddad i soffan och mår dårligt, har ont i varje varje led i kroppen och ont i halsen m.m

Jag har fått en hel del nya följare och det tackar jag för. Tycker det är jätte roligt och roligare vore om jag kunde gå in och se era bloggar men en del skriver inte era blogg adresser.
Så jag vill Tacka alla som är följare på min sida.

Bilder och ev en separat blogg på Sommar butiken kommer, håll ögonen öppna för ev kommer jag ha en tävling på den som kommer på ett bra namn på butiken.

8 kommentarer:

  1. Nä.. jag har verkligen försökt att ändar så att min profil skulle visas.. men det verkar inte som om det vill funka =(
    Jag har en "tramsblogg" =) BertaStinas liv o leverne.. så har jag en pysselblogg.. men där händer minsann inte så mkt =( o så har min vovve en blogg... dom två senare är länkade från BertaStinas liv o leverne.. om det funkar nu, så ska du i alla fall hitta dit via kommentaren.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Krya på dig. Kram Katarina

    SvaraRadera
  3. Krya på dig Nina!
    kramis

    /Carina

    SvaraRadera
  4. Hej Nina, jobbigt att vara sjuk! Hoppas att du har lite ork att kolla in denna sidan... http://weestamps.weebly.com/catalog.html ,där hittar du fina motiv.
    Krya på dig kramar via syberspace...
    Annacarin

    SvaraRadera
  5. Kyra på dig vännen .Du vart ligger sommarbutiken och vilka öppetider har ni?Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Mia. Butiken ligger i Malmköping och den är öppen på Lördagar förutom i dag 21/5 då den är stängd. Men du kan ringa mig så lotasar jag dig.
    Kram Nina

    SvaraRadera