torsdag 30 september 2010

Jul á la Rosa bandet

Ja så här blev mitt bidrag , ville göra något annat än ett kort så det blev en Rosa ask med godis i, denna kommer jag sälja och pengarna kommer gå till Bröstcancer fonden.

Kortet är för AltheasMix julkorts utmaning Veckans Tema: "Jul á la Rosa bandet"Man ska göra ett eller flera ROSA julkort, säljer det dyrt och sms:ar din pengagåva till Cancerfonden!
SMS:a ROSA till 72988 för 50:- skriv t ex ROSA Altheasmix
så blir gåvan synlig och inte anonym!Sen fortsätter det under HELA OKTOBER MÅNAD, att man kan göra rosa kort och sälja till förmån för ROSABANDET. Så kom igen och häng med... producera rosa kort och sälj för en god sak.Tänk på dina medsystrar!


6 kommentarer:

 1. Hmm, din kommentar i mitt inlägg Mimo Pierrot, tillhör nog en annan blogg, lk46, tror jag.

  SvaraRadera
 2. Åh så läckert rosakort!!Ska lägga in mitt bidrag ikväll.

  SvaraRadera
 3. Hejsan, jag fick fel mailadress så jag gör så här
  Så här gör du

  1: tryck på bilden; högerklicka så att det kommer upp en ruta- välj spara bild som (spara i dina bilder tex)

  2: öppana din blogg och ta upp sidan Nytt inlägg

  3: tryck på lägg till bild (en bild med ett foto på )

  4: tryck på Bläddra och välj den bild du ska ha med och tryck sedan på överför bild. vänta ett tag och vips så är bilden på inläggsrutan och så är det bara till att skriva den text du vill ha med.  Hoppas att detta var till någon hjälp för dig

  MVH Annette

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten. Du har gjort en riktigt söt ask.

  Hälsningar Lillamyy.

  SvaraRadera
 5. Tycker jättemycket om ditt bidrag också vad kul att du tyckte om mitt det blev jag mycket glad för:) Just nu har jag inte tillgång till min dator så kan inte skanna in mallen till fjädringskortet tyvärr! När jag har möjlighet att skanna in mallen så kommer jag lägga den ut på min blogg :) Ha en toppen vecka, kramar från Inger:)

  SvaraRadera