fredag 27 augusti 2010

Äntligen Fredag
Ja i dag var jag en sväng förbi AltheasMix och snackade bort 1 timme med Mita och hälsa förstås på Zigge ( hunden )kom hem med lite smått & gott.


Har även gjort ordning mitt Scraprum med att se till att jag kan hänga mina kort & band, det blev bra med tanke på att utrymmet inte är så stort. men jag stor trivs att få stå där inne och att få vara kreativ. Finns inget bättre än att vara där på kvällen och lyssna på Lugna Favoriter där man får höra bara en massa godingar som man har en massa minnen till.
Fasiken jag får ingen ordning på texten med fotona , någon som kan förklara hur jag skall göra ????

Ni får ha en trevlig helg & kram på er


6 kommentarer:

 1. Mysigt pysselrum.Jag förstår inte vad du menar med att inte få ordning på texten med fotona.
  Trevlig helg. Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. sv: Hej Nina! Kul att du hörde av dig efter att du läst om mig i Aftonbladet! Skoj!
  Skulle vara toppen om du kunde skicka ett mail istället, med exakt vad det är du eventuellt skulle beställa. Vad de skulle användas till osv, så kan jag räkna på pris och återkomma!

  matilda_salmen@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej hej! Tack för titten hos mig och tusen tack för de snälla orden! Vilka fina kort du har gjort!!! Och schysst pysselhörna med för den delen :)Min pysselhörna bara växer och växer...ha haa...Kram kram

  SvaraRadera
 4. Du måste nog trycka på enter tills du ser att markören är under bilden. Det kan vara lite trixit innan man kommer på hur det fungerar :o)
  Vad roligt att det blir en scrappträff i Eskilstuna!
  Typiskt att nästan allt roligt händer i september. Vad är det för fel på alla andra månader på året :o). Jag får tyvärr inte ihop det, har en hel del annat inbokat i september så tiden räcker inte till. Kram

  SvaraRadera
 5. hejsan. Vilket mysigt litet kryp in du har! Kan förstå att du trivs med att sitta där!
  kram lene

  SvaraRadera
 6. Vad fint du har i hörnan , det är som balsam för själen att sitta och dona i sin hörna. En massa fina kort har du gjort också !

  SvaraRadera