fredag 24 augusti 2012

Stockholm i en vecka

Ja det var ett tag sedanjag var inne , har varit lite blogg torka.
Men i Onsdags åkte jag upp till Stockholm för att vara barnvakt åt min systardotters två små barn.
Leon 3 år och Melina 1 år medans deras föräldrar åker till Grekland på semester, tycker att det är bra att småbarns föräldrar kan åka i väg och vårda varanndra så därför skall jag nu se efter dom. Kan ju säga att det var 25 år senast man var " små barns förälder" men det skall nog gå bra. Alla säger till mig -lycka till men du kommer att vara helt slut efter 1 vecka !!!! Men är nu inne på dag 2 och än så länge går allt bra, man har ju hela dagen full av aktiviteter och mat tider men då klockan är 20.00 så sover dom små änglarna.
I morgon Lördag så skall vi ta bilen till älsta dottern Carolina och Park Konditori för att äta lunch och fika , sedan blir det Fjärilshuset och Carolina skall med :)

Men i dag skall vi ta T-banan till Farsta och fika skall också handla cykelhjälm åt Leon och det lär nog bli en leksak från Leksaksaffären också.

2 kommentarer:

  1. Så härligt att åka till Grekland men det är inte fyskam att få vara barnvakt heller.

    Kram från maud

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du får en unerbar vecka med barnen, kommer säkert gå jätte bra. Oj så mycket du har gjort i sommar, verkligen levt livet och njutit. Ha det så bra, kramis Lisan

    SvaraRadera