lördag 13 augusti 2011

www.aroydesign.blogspot.com / aroydesign@hotmail.com

En Baggetpåse med vetepåse till Pris: 390:-+ postens porto.Brödkorgar med vetepåse. Vem vill inte ha varmt gott bröd/bullar till kaffet. Denna brödkorg är bra att hålla brödet varmt, lägg in vetepåsen i micron & ett glas vatten (det är för att vetet inte skall tårka)och sedan ner i brödkorgen och bröd/bullar över.Pris: 295:- + postens porto.
Detta är en underbar kudde med en liten figur i ficka. Denna namn kudde är en perfekt present att ge bort ex på en Namngivning/Dop. Maila och beställ och de väljer namn. Pris:-280:-+ postens porto
Detta är snutte filtar till dom små, barn tycker ju om att pilla på något mjukt & lent när dom skall varva ner och sova. Om du vill ge bort i present eller ha själv till dit/dina barn så kan du maila araydesign@hotmail.com dom kostar 140:- + postens porto

5 kommentarer:

 1. Så fina saker lycka till med försäljningen.

  Ha en trevlig kväll.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentarerna hos mig. Jag vet att jag är rätt billig med mina kakfat, och jag har ändå höjt priset lite... Tror inte riktigt jag vågar ta mer ännu. Lite feg :-S
  Men var i huvudsak säljer du dina kakfat? Man ska ju liksom hitta rätt marknad också. Och till dina fråga, jag har nagellack till muttrarna, för då sitter de på plats bättre. I början hade jag superlim, men det använder jag inte längre. Ploppen på den blåa fatet är någon slags porslins-grej, tror det var en mini-ljusstake!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Nina för ditt välkommen tillbaka så gulligt av dig:)

  Vilka fina saker du visar:)

  Det är nu det är semester ha ha ha det innan var supermysigt och jättetrevligt med besök men ingen semester att ha så många att tvätta och laga mat till:) Fast det var det värt ändå:)

  Lovar att säga till när jag ska beställa blommor fast det dröjer nog ett lite tag. Måste spara i hop lite pengar först !!!!! Det är inte gratis med Norge besök i 14 dagar inte !!!!

  Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger:)

  SvaraRadera
 4. Hej igen på dig Nina:)

  Håller på att gå genom och svara på mina kommentarer som jag inte har svarat på!
  Ser att du hade en fråga om värt jag hittade papperet med dom fina bilarna på som jag använde till min sons födelsedags ask!
  Dessa papper har jag köpt hos Mia Mixsen!
  Så nu vet du värt du hittar dom:)

  Kramar från Lilla Inger:)

  SvaraRadera
 5. Tittar in och önskar dig en jättetrevlig helg:)
  Ha det bäst och kramar i från Lilla Inger:)

  SvaraRadera