lördag 30 april 2011

Hur gör jag ?????

Trevlig Valborg på er .
Hjälp mig någon som vet ..... skulle vilja kunna gå in på mina följare`s bloggar men hur gör jag ????????????

4 kommentarer:

 1. if you click on the picture of yr follower, you can see the name of there blogs. But only if these person have put it on. I did, so you can check out that, hope you understand it!

  SvaraRadera
 2. Ja jag är ingen hejare på datorer, men när du klickar tex på mig står det länkar där hittar du min blogg, men alla har inte så varför vet jag inte. Hoppas att du förstår. Det kanske kikar in någon som kan förklara lite bättre.
  Trevlig Helg
  Kramar Carina

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå samma problem när man inte ser sen följares blogg. Jag löser det med att googla på namnat, oftaast hittar jag det den vägen eller i någon annans blogg som en kommentar. Lycka till och trevlig helg. /bibbi

  SvaraRadera
 4. Hej Nina!
  Man måste lägga ut sin länk under mina bloggar i sin profil. Alla gör inte det och då kan man inte komma tillbaka... tråkigt! Men det är nog där man får börja.
  Om du är följare så kan du ju hitta dem vid sidan med alla dina förjare i ''läslistan'' under bloggar. Då är det bra att veta vad bloggen heter det står ju i alfabetisk ordning.
  Där kan man få problem då endel bara gör en symbol som man ska klicka på... och så har endel samma symbol... och VEM har symbolen? Inte lätt!!
  Eller hitta dem under objekt där det kommer upp så fort någon lagt ut nyheter. Har de däremot inte lagt ut något på ett tag då får man leta lååångt ned i listan...
  *
  Jag har försökt maila dig... men jag vet inte om jag gjorde fel eller om det är något med din mailadress?! Stämmer den som står i sidan här till höger?
  Ha det så gott, här har vi redan 15 grader i skuggan så jag hoppas på en skööön dag!
  Kram Annacarin

  SvaraRadera