onsdag 2 mars 2011

ZUMBA .....

Ja nu är jag hemma igen efter 1:a Zumba passet och oj vad det var roligt. Det här är en perfekt träning för mig som tycker om att dansa. Men jag var lite tveksam då jag så "tanterna" i omklädnings rummet trodde jag hade tagit fel dag och att det var PRO som skulle ha lite motions gymnastik men nej det var rätt jag kommit, vi var väl ett 15 tal och 5 av oss var mellan 30-50 resten 60-70. Men oj det var fart på alla och jag dansa på svettades som en gris. Detta var då inte sista gången men nästa vecka får jag försöka se om jag hinner ett pass i Stockholm för jag skall bo där för skall jobba .
Passar på att göra reklam för om man tycker om att dansa så tycker jag att ni skall pröva ....4 kommentarer:

 1. Hej Nina!
  Har hittat till dig via Lenas Papperspyssel, fick se bilden på Zumbadansarna och blev nyfiken! Älskar att dansa, ikväll ska jag testa Afropower för första gången.....spännande!
  Det är så mysigt hos dig så jag stannar kvar som följare hoppas det är OK!

  ha en bra dag!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag säljer inte några tryck men du kan gärna få några av mig om du mailar mig din adress! Kanske du har något kul tryck att skicka till mig vid något tillfälle framöver?

  Nu har jag skakat rumpa till afrikanska trummor en hel timma, jisses vad härligt det var!

  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Roligt att du hittade in till mig, jag har länkat till receptet på pajen nu! =)
  Kram Elenor

  SvaraRadera
 4. Hej Nina, vad roligt att du hittat in till mig! Har kollat runt här, vilken duktig fotograf du är... och visst är det kul med pyssel!
  Bilden jag har på mitt bokmärke kommer från Mo's och är en digistamp. Man beställer och betalar direkt gärna via pay pal -ett säkert sätt (lät som reklam) När det är genomfört får man tillgång till en länk - då gäller det att spara den på sin dator. Sen är det bara att skriva ut den och färglägga! Ett bra och billigt alternativ till alla gummistämplar man samlat på sig under åren... OCH man får den direkt!!! Nog med reklam... här har du länken:
  http://digitalpenciltoo.com/
  Lycka till Nina, hör av dig igen om du undrar något.
  Kram Annacarin

  SvaraRadera