onsdag 27 oktober 2010

Vilket kap.....

Förra veckan då jag var i STHLM så var jag & Min älsta dotter Carro på Stads Missionen i Gröndal och då hittade jag denna stol för endast 50:- vilket kap. Visserligen står jag och jobbar tycker det är skönare men ibland behöver man ju sätta sig och denna passar berfekt i höjd med bordet. Skall sätta lite fart har ett flaskkort att göra är en beställning plus en väska ( hur det nu skall gå, med tanke på att jag alldrig har gjort någon)

2 kommentarer:

 1. Tack snälla för besöket och din kommentar:) Vad glad jag blir att du tyckte om korsett väskan och asken:)Vad är det du inte fattar med beskrivningen?
  Du har en framdel en bakdel, botten, brösten och handtagen. Jag börjar alltid med att fixa till brösten så att dom får torka till sig. Sen så gör jag i ordning bakdelen, efter det limmar jag fast bakdelen på botten. Sen limmar jag bröstkuporna på framdelen. Sen limmar jag på framdelen också på botten och så har jag kommit så långt att det är dags att limma i hop sidorna när bakdelen och framdelen sitter fast på botten delen. Till slut limmar jag först på handtagen fram låter det torka och sen limmar jag handtagen på bak. Sen är det dags att dekorera efter önskemål.
  Hoppas jag inte har gjort dig mera förvirrad nu, det är pillrigt att göra korsetten men väl värd det när du kommer i mål:) Lycka till:)
  Kram tillbaka till dig från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för dig och önskar dig all lycka till med att göra ditt korsett i dag:)
  Det fixar du eller hur:)
  Ha en toppen dag och kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera