måndag 25 oktober 2010

Mitt rum helt och hållet

Ja nu är det bara mitt hobby rum, tänk det började med att min undernbara snickare till man satte upp en arbetsskiva och hyllor i ena ändan av rummet. Men som vi alla vet med denna hobbyn så växer den , så nu har även bäddsoffan åkt ut och fler hyllor på väggarna plus ett extra bord. Detta bord är inte klart ännu gubben min skall snickra ihop klaffben till bords skivan. Jag har inte hunnit " bo in mig ännu" men det kommer jag göra.

4 kommentarer:

 1. Å vad fint du har det och jag lovar dig det kommer nog inte bli några problem att bo in sig här ha ha ha:) Jag är säker på att du kommer trivas JÄTTEBRA:)
  Det bästa jag fått i present var när min kära sambo gjorde mitt pyssel rum till mig:):):)
  Bara ÄLSKAR att kunna ha alla mina saker på ett ställe och kunna sitta där och mysa i lugn och ro själv HELT UNDERBART:)

  Ha en toppen dag och vecka, kramar från lilla Inger:)

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare ;) Satt från början i kontoret, under små protester från somliga ;) och som sagt, det växer, konstigt de där, förstår inte riktigt hur det går till ;)
  Men nu är min fars snickarbod (har köpt föräldrahemmet) blivit Min atelje, som min man tyckte jag skulle kalla den.
  Jag förstår din känsla över DITT rum :):)
  Ha det gott så länge i ditt nya rum.
  Kramen, BI

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart rum du har fått, tom lyxig pappersförvaring har du!!
  Tror inte det tar nån längre tid innan du har boat in dig där Nina!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 4. Jag har mitt pysselrum i sovrummet och önskade jag hade haft ett eget rum till alla mina pysselsaker. Det dröjer inte länge innan du bott in dig men ett pysselrum blir ju aldrig klart då det behöver ändras hela tiden pga alla saker. Kram kram

  SvaraRadera