fredag 30 april 2010

Valborg & Nya Kort

I dag är det Valborg och jag börjar på Sagostigen på Måndag det skall bli roligt med tanke på att jag är arbetslös och det är inte roligt att gå hemma men som tur är har jag min Scraping som sysselsätter mig. Det skall bli skönt att få träffa människor igen och känna sig behövd och Sagostigen har så mycket att ge mig. Jag kan ju säga att jag ger ju inte mycket för Arbetsförmedlingen deras personal skulle behöva gå kurs i hur man bemöter människor som är desperata om att få jobba men deras attetyd gör så att man inte äns går dit, dom vill helst inte att man ringer dom utan mailar för dom har inte tid att prata i telefon men va fan gör dom där kan man undra. I Tisdags mailade jag en fråga till min så kallade Handledare(ja jag undrar om dom vet vad det order betyder) jag har nämligen inte fått svar ännu och det är Torsdag i dag, nä jag ger inte mycket för dom.

Ja snart är det Student tider så jag har gjort 4 Studentkort som var beställda.
Jag önskar er alla en Trevlig Valborg.

5 kommentarer:

 1. Fina studentkort :) Uppskattas säkert av mottagaren

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag ska också på träffen den 15 maj :)Det ska bli kul.
  I vänstra hörnet på bloggen finns en länk till en sida med "mallar". Kika där :)
  Ha en trevlig helg så ses vi på lördag

  Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Vet inte om jag är så bra på att förklara hur jag har klätt lådorna. Men kan göra ett försök. Vilken tog du? Såg jag kan visa med samma sort.

  SvaraRadera
 4. Vet inte om jag är så bra på att förklara hur jag har klätt lådorna. Men kan göra ett försök. Vilken tog du? Såg jag kan visa med samma sort.

  SvaraRadera
 5. Hej Nina
  Vilka trevliga studentkort du har gjort!
  Tack för att du tittat förbi i min blogg - vad gäller min lilla stämpel, så har jag själv ritat den och sedan lämnade jag in den till Stämpelfabriken, så de gjorde en stämpel av min bild...

  Ha en fortsatt bra kväll och vecka
  Hälsningar
  Lotta

  SvaraRadera