söndag 14 mars 2010

Solig Söndag

Hej på er som har hittat hit , i dag är en underbar Söndag med solen skiner på blå himmel. Ja i går var vi ju i STHLM för att köpa en bäddsoffa och med stor förrväntan bar vi in den i dag, men va fasiken den var för stor så nu har vi problem. Men som tur är så har vi en granne som har en lite mindre bäddsoffa så vi byter, vilken toppen granne tack Peter med familj.
Nu skall jag ställa i ordning och göra fint sedan blir det en promenad i solen för att sedan göra lite kort. Ha en trevlig Söndag.

1 kommentar:

 1. Hej Nina! Du stälde en fråga på min blogg om hur man gör flaskkort. Tyvärr har jag aldrig gjort något själv men såg att Landstoken hade en mall om man inte vill göra en egen variant.
  http://landstokensscrappyhappy.blogspot.com/2007/11/flaskkort-tndsticksask-och-kort.html vet inte om man kan länka i sådana här meddelanden.
  Den font jag har använt på en del ställen på min blogg heter Scriptina och är en gratisfont jag hittat på nätet. Kommer faktiskt inte ihåg var men det går säkert att googla på. :D
  Vad fint du har i din pysselhörna!!!!
  Skönt att ha en egen plats där man får ha sina grejer på. Ska titta vidare på dina bilder här på bloggen! Ursäkta att jag svarat så sent!
  Kram Tin

  SvaraRadera