tisdag 28 juni 2011

Detta vill jag fira...vill ni vara med ?????

Ja här skall firas med Blogg candy varför ???? jo har har nu haft över 10.000 besökare på min blogg. Så jag har plockat ihop lite saker . Vill du vara med skall du göra följande.

1. Bli en följare(om du redan är följare så kan du ändå vara med )
2. Lämna en kommentar här nedanför.
3. Lägg upp min bild i sidebaren på din blogg.

Jag kommer dra en vinnare den 6 Juli.


måndag 27 juni 2011

Behöver eran HJÄLP

Ja jag undrar om det är någon som vet var jag får tag på en stämpel med texten: Tack för ett bra jobb .

Träffat två härliga vänner

I dag har jag varit hos Mita på AtheaMix www.atheasmix.blogspot.com och då även träffa Inger. Ni har väll inte missat hennes underbara alster hon gör och lägger ut på sin blogg. Gå in på www.scrappingmedinger.blogg.se . Vi fika i solen och snacka en massa och skratta det var så trevligt och jag hade beställt papper plus lite till av Mita och av Inger hade jag köpt en massa stämplar som hon sålde.
Så nu skall jag vara med på AltehasMix julkort ut maning. Gå in på sidan och läs om du vill vara med och du ...... har väl inte glömt mitt KAKFAT CANDY ?????

söndag 26 juni 2011

Bloggcandy

Bloggcandy... ja vem vill att en liknade Kakfat hem till sig som jag har byggt?? För att ha chansen så gör detta .Gå in på www.tyghusetshantverksmarknad.blogspot.com och bli följare skriv en kommentar och ta denna bild och lägg den på din blogg. Dragning nästa Söndag 3/7


lördag 25 juni 2011

fredag 24 juni 2011

Midsommar & Tävlingen

Jag vill önska alla som läser min blogg en Trevlig Midsommar & påminna er om min tävling & vinna mitt Kakfat jag har gjort , skrolla ner och läs vad du skall göra.

torsdag 23 juni 2011

Detta Kakfat kan bli ditt

Ja det är sant som rubriken säger, Kakfatet kan bli din om du gör detta.
Jag har ju en blogg till som jag nu vill att fler skall upptäcka så nu har du chansen att sprida sidan vidare och få hem Kakfatet som jag har gjort.

Och för att vara med behöver du göra detta.
Bli följare på den här sidan och på http://www.tyghusetshantverksmarknad.blogspot.com/
Skriv en kommentar där och ta denna bild och lägg den på din blogg och länka till mig på denna blogg http://www.curlingmor.blogspot.com/
Denna tävling håller på till den 3 Juli





måndag 20 juni 2011

En nt blogg är skapad

Hej alla vänner, har varit dårlig på att skriva men har haft fullt upp så här på sommaren.
Har gjort lite av varje Kakfat & Scrapbookat lite......
Har nu gjort en blogg för butiken så gå in på www.tyghusetshantverksmarknad.blogspot.com och bli följare, kommer att ha en tävling om 2 veckor då vinsten blir något fint.
Har ni vägarna förbi Malmköping i sommar så titta in i butiken.

söndag 5 juni 2011

Äntligen frisk

Ja äntligen är jag frisk har varit sjuk i 3 veckor , den sista veckan var ont i halsen.Men jobbat på i STHLM och förra Söndagen bytte jag lokal så nu är jag inne hos Björn & Mart som säljer Utemöbler. Här nedan ser ni hur lokalen ser ut. Vi beffiner oss i något som heter Tyghuset 3 och har tillhört Militären sedan 30-talet. Så när nu folk tittar in så säger dom alla" vilka fina lokaler"
Ja jag har inte Scrapbookat något har inte haft ork men nu i morgon skall det göras tre Studentkort och Kakfat. Säljer bra med Kakfat och ev 5-10 beställda till ett Hotel.